GARANTIE BIJ VAKGARAGE Vakgarage Stam

Bij Vakgarage vinden we garantie erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons rekenen op garantie op nieuwe auto's, garantie op occasions, garantie op reparatie en onderhoud en op behoud van fabrieksgarantie. 

GARANTIE OP NIEUWE AUTO'S

Koopt u een nieuwe auto bij Vakgarage Vakgarage Stam? Dan hanteren wij dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe auto's is dus precies hetzelfde als de garantie die de fabrikant of de importeur hanteert. 

GARANTIE OP OCCASIONS

Vakgarage verleent ook garantie op occasions Vakgarant Premium Occasion wordt u aangeboden door Vakgarage bij aankoop van speciaal geselecteerde occasions.

GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD

Vakgarage Vakgarage Stam verleent ook garantie op reparatie en onderhoud aan uw auto. U bent verzekerd van drie maanden garantie op het uitgevoerde onderhoud en de daarbij gebruikte materialen. 

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

Hebt u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij Vakgarage aan het juiste adres! U kunt uw auto met fabrieksgarantie gewoon door ons laten onderhouden. Vakgarage onderhoudt uw auto voordelig volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant en uw fabrieksgarantie blijft van kracht.