APK keuring in
Hilversum, Utrecht

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Stam bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Hilversum, Utrecht. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Kies hieronder uw vestiging en maak een afspraak.

Bereken uw prijs
en maak een afspraak

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Betaal achteraf na het onderhoud
  • Direct een afspraak maken
  • BOVAG en RDW erkend
  • Specialist in Hilversum, Utrecht e.o.

APK bij 
Vakgarage Stam

Bij Vakgarage Stam is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Stam uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Stam geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten.

Er zijn weinig garages in Hilversum, Utrecht die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Hilversum, Utrecht en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

APK bij Vakgarage Stam 
in Hilversum, Utrecht

Bent u woonachtig in Hilversum, Utrecht en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Stam bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden in Hilversum, Utrecht. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Hilversum, Utrecht maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via de onderstaande button.

APK keuring in Hilversum, Utrecht, in de provincie Noord-Holland? Klik op onderstaande button om een vestiging te kiezen en een afspraak te maken.